تلفن: 02122466030 شماره همراه : 09128606030
info@kohanconex.com

عایق بندی کانکس با روش پلی استایرن
در این روش عایق از نوع پلی استایرن یا همان یونولیت با ضخامت 4 سانتیمتر در بین ستون ها و قید های بدنه و سقف کانکس کارگداشته می شود که همان نقش صدا گیری و هم عایق حرارتی را خواهد داشت. استاندارد هایی که در این روش باید رعایت شود عبارتند از اینکه ابتدا عایق های پلی استایرن بکار رفته می بایست از نوع نسوز یا کند سوز بوده و همچنین تراکم دانه ها یا همان دانسیته فوم با ید دارای فشردگی قابل قبولی باشد. همچنین در هنگام نصب آنها کاملا فیت و مطابق با اندازه محل کارگزاری برش خورده باشند. بظور کلی این روش برای استفاده در کانکس کارگاهی یا همان نوع های معمولی مناسب بوده و در کانکس ویلایی یا اداری توصیه نمی گردد چراکه دارای تبادل حرارتی زیادی با محیط است و بگونه ای حداقل عایق بندی محسوب می شود.

عایق بندی کانکس با روش ترکیبی فوم یا پشم سنگ به همراه پلی استایرن
در این روش نیز مانند متد قبلی از پلی استایرن جهت عایق بندی کانکس استفاده می شود با این تفاوت که یک لایه دیگر عایق از نوع پشم سنگ یا فوم بصورت رول روی بدنه و سقف باز می شود. این کار هم باعث صداگیری سازه در هنگام باران و تگرگ می شود و هم از انتقال سرما یا گرمای ورق های بدنه به داخل جلوگیری می کند و پس از آن از عایق پلی استایرن مطابق با همان روشی که در بخش قبلی توضیح داده شد استفاده می کنند.این متد برای استفاده در سازه های ویلایی و مسکونی و همچنین دفاتر اداری پیش ساخته مناسب می باشدو دارای استاندارد های لازم برای عایق بندی است. همچنین در گذشته به جای فوم یا پشم سنگ از پشم شیشه استفاده می شده که به دلیل مضراتی که برای سلامت انسان دارند توصیه نمی گردد.

عایق بندی کانکس با فوم پلی اورتان به روش تزریق :
این روش یکی از بهترین و مناسی ترین روش برای جلوگیری از اتلاف انرژی در انواع سازه های پیش ساخته می باشد چرا که دارای فشردگی بیشتر و مرغوبیت بیشتر نوع فوم بکار رفته می باشد. در این روش سازه با استفاده از پانل های پیش ساخته ای تولید می گردد که در جداره آنها فوم پلی اورتان یا همان پلی یورتان با دستگاه های مخصوص تزریق شده است و باعث می شود سازه کاملا مشابه یک یخچال عمل کرده و از هرگونه تبادل حرارتی سرمایی و گرمایی جلو گیری می کند. نکات حائذ اهمیت در این روش استفاده از فوم پلی اورتان با دانسیته 40 و با ضخامت حداقل 4 سانتیمتر می باشد که در مناطق خیلی گرم و یا سرد کوهستانی از ضخامت های بیشتر مانند 6 سانتیمتر تا 10 سانتیمتر نیز می توان استفاده کرد.

اطلاعاتی درباره عایق حرارتی کانکس
عایق حرارتی کانکس از جمله عایق بندی هایی می باشد که در سال های اخیر بسیار مورد توجه و تقاضای کاربران قرار گرفته است در این روش عایق بندی می توان از انتقال صدا و حرارت جلوگیری بعمل آورد و در نتیجه سازه ای با قابلیت های بسیار عالی با عایق بندی باکیفیت عرضه نمود.


عایق حرارتی کانکس
عایق بندی کانکس از جمله موضوعاتی می باشد که از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بوده به گونه ای می توان گفت مهمترین نکات ساخت این سازه در عایق بندی آن خلاصه می شود. که در این خصوص می توان گفت روش های مختلفی برای عایق بندی کانکس ها وجود دارد که در این مقاله می خواهیم شما را با عایق بندی حرارتی آشنا کنیم. عایق بندی حرارتی و صوتی در کانکس ها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد بخصوص که از این سازه ها در فضاهای باز استفاده می شود به منظور جلوگیری از هدر رفتن انرژی بایستی با دقت بسیار بالایی اجرا شود.
در عایق حرارتی کانکس از عایق پشم سنگ استفاده می شود که برای جلوگیری از ورود سرما در زمستان و از ورود گرما در تابستان مورد بهره برداری واقع می شود. در سال های اخیر مزیت و اهمیت استفاده از عایق حرارتی یا همان عایق پشم سنگ برای تمامی مجریان و تولید کنندگان کانکس ها روشن شده است که شاهد افزایش تقاضا و درخواست این عایق بندی در سراسر کشور می باشیم. در ادامه مقاله در خصوص اهمیت و مزیت استفاده از عایق حرارتی کانکس صحبت خواهیم کرد لطفا با ما همراه باشید.


اهمیت عایق حرارتی کانکس
همانطور که در بخش قبلی نیز اشاره کردیم با استفاده از عایق حرارتی کانکس یا عایق پشم سنگ در طراحی و ساخت کانکس ها می توان از نفوذ و خروج هوا جلوگیری بعمل آورد و این امر سبب می شود از خروج گرمای داخل کانکس در زمستان به بیرون و از ورود گرمای تابستانی به داخل کانکس جلوگیری شود. عایق پشم سنگ از پرتقاضاترین عایق حرارتی بوده و با توجه به کیفیت این محصول بسیار مورد استفاده واقع می شود.
عایق حرارتی که همزمان با عایق صوتی نیز همراه می باشد در عایق کاری صوتی کانکس ها کمک بیار شایانی می کند و به این منظور در درب و پنجره ها از عایق حرارتی استفاده می شود و این امر باعث عایق کاری پنجره ها و درب ها در مقابل دما و صدا می شود. برای عایق بندی انواع کانکس ها می توان روش های مختلفی چون روش تزریقی و یا عایق بندی پلی استایرن را انتخاب نمود که باید توجه داشته باشید هر یک از این روش ها ویژگی های خاصی را دارا بوده و باید با در نظر گرفتن قابلیت های هریک مورد انتخاب قرار داد.
کدام نوع کانکس ها برای عایق بندی حرارتی مناسب است؟
برای استفاده از عایق حرارتی کانکس بایستی در هنگام ساخت و طراحی این سازه از آن بهره مند و استفاده کرد برای البته استفاده از این نوع عایق بندی در سازه های پیش ساخته نیز مناسب و امکانپذیر خواهد بود و می توان نتیجه مناسبی را از عایق بندی حرارتی در کانکس های پیش ساخته بدست آورد. در عایق بندی حرارتی یک لایه دیگر عایق به شکل رول بر بدنه و سقف باز شده و ای امر در صداگیری و انتقال سرما یا گرما جلوگیری می کند سپس عایق پلی استایرن بین ستون ها و قیدهای بدنه و سقف کانکس اجرا می گردد نسوز بودن این عایق از مهمترین ویژگی های بی نظیر آن می باشد.


عایق بندی کانکس با فوم پلی اورتان به روش تزریق
یکی دیگر از روش های عایق بندی کانکس ها برای جلوگیری از هدر رفتن انرژی روش تزریق می باشد این روش به دلیل فشردگی بیشتر و مرغوبیت نوع فوم استفاده شده از محبوب ترین روش ها برای عایق بندی به شمار می رود البته این روش برای سازه های پیش ساخته بسیار ایده آل بوده و در جدار ها پانل های استفاده شده در ساخت کانکس با تزریق فوم پلی اورتان با دستگاه های مخصوص می توان سازه را عایق بندی کرد و از این طریق سازه را در مقابل ورود و خروج هوا محافظت بعمل آورد.


نکاتی در انتخاب عایق حرارتی مناسب برای کانکس
در عایق حرارتی کانکس ها بایستی یک سری نکات را مورد توجه قرار داده و با استفاده از مواد اولیه باکیفیت و درجه یک اقدام به اجرای عایق بندی سازه کرد. در نظر داشته باشید که برای دریافت نتیجه مناسب از عایق پشم سنگ باید این محصول را در کیفیت و قابلیت خوب تهیه و خریداری نمود چرا که امروزی برای کسب سود بیشتر این محصول را با استفاده از مواد اولیه نامرغوب تهیه و عرضه می کنند.
امروزه یکی از کارآمدترین وسیله‌ها کانکس است، زیرا می‌توان آن را به محلی برای زندگی یا کار تبدیل کرد، یا حتی محلی برای انبار وسایل باشد. با توجه به کاربردهایی که مطرح شد، یکی از الزامات استفاده از کانکس، عایق‌بندی آن است. در اصل عایق‌بندی کانکس اولین و مهمترین شرط برای حضور در کانکس است. عایق‌بندی کانکس هم روش‌های متفاوتی دارد و شرکت‌ها تلاش می‌کنند بهترین کیفیت را در کار خود ارائه دهند، زیرا هرچه عایق کانکس بهتر انجام شود احتمال ماندگاری و تمرکز در کانکس بیشتر خواهد بود. تا پایان مقاله با ما همراه باشید تا با انواع عایق و مراحل عایق‌بندی آشنا شوید.

 

 

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید :

 

دفتر مرکزی: 021-22466030

 

شماره همراه مدیر فروش: 09128606030

 

به اشتراک گذاری