انواع کانتینر :
در صنعت حمل و نقل تجهیزات و ماشین آلات بارگیری متنوع هستند اما شرایط کانتینرها به نحوی است که بیشتر افراد خواهان انتقال محموله های خود با این سازه هستند. هر سازه با توجه به شرایط بکارگیری در صنعت طراحی می شود و در زیر به انواع آن ها اشاره می کنیم.
کانتینر 20 فوت :
اگر بخواهیم یک نمونه معمولی از سازه را در صنعت حمل و نقل معرفی کنیم قطعا کانتینر 20 فوت با ابعاد مناسب و امکانات ضد سرقت یک گزینه مناسب است چون قابلیت نگهداری و محافظت از محصولات را دارد. رایج ترین کاربردهای این کالا برای فروشگاه، کانکس های خدماتی و سازه های مسکونی است.
کانتینر 40 فوت :
این محصول با داشتن ویژگی هایی از قبیل ابعاد استاندارد و فضای خوبی می تواند گزینه مناسبی جهت بارگیری بهینه محصولات در صنعت حمل و نقل دریایی، هوایی و زمینی را در خدمت افراد مشغول در این حرفه قرار دهد و بازار فروش این محصول هم بیشتر در این صنایع است چون فضای لازم برای بارگیری تمام محصولات را دارد و می توان همه را به صورت کامل و یکپارچه بارگیری کرد. از امتیازات مثبت آن می توان به سرعت انتقال و عمل بارگذاری و سوار شدن روی جرثقیل نیز نام برد.
کانتینر معمولی :
این کانتینرها همه منظوره بوده و به عنوان کانتینر خشک نیز معروف هستند. این کانتینرهای حمل و نقل کاملاً محصور، محافظت شده در برابر عناصر و ضد آب و هوا، با سقف، دیواره های جانبی و کف سفت و سخت هستند. کانتینرهای خشک تا حد زیادی رایج ترین نوع کانتینر هستند و به همین دلیل برای بارگیری بیشتر انواع محموله های معمولی استفاده می شوند. علاوه بر این، کانتینرهای همه منظوره می توانند دارای سازگاری هایی مانند کیسه های لاینر یا مخازن فلکسی برای حمل و نقل انواع خاصی از محموله های فله مایع یا محموله های فله خشک باشند.
کانتینر سر باز :
یک کانتینر با سقف باز دارای یک قسمت قابل تبدیل است که می تواند به طور کامل جدا شود. این نوع برای محموله هایی استفاده می شود که دارای ارتفاع بیش از حد هستند و نمی توانند به راحتی از درب بارگیری شوند، مانند ماشین آلات بلند یا سایر محصولات نهایی سنگین / حجیم که جابجایی و بارگیری آنها فقط با جرثقیل یا پل نورد قابل انجام است. کانتینرهای روباز دارای حلقه های اتصالی به ریل های جانبی بالا و پایین و ستون های گوشه هستند تا محموله را ایمن کنند. این نوع در سایزهای ۲۰ فوت و ۴۰ فوت موجود می باشد.
کانتینر یخچالی :
این کالا انتقال تمام مواد فاسد شدنی و فریزری را امکان پذیر کرده است و در طول زمان جابجایی با داشتن سیستم خنک کننده قوی از آب شدن و فساد محصولات جلوگیری می کند. این مدل از سازه ها با داشتن عایق مناسب باعث جلوگیری از هدر رفتن انرژی می شوند. این سازه عایق دار در برخی از کشوره در صنعت حمل و نقل دریایی بسیار کاربردی است. چون در برای آب و طوفان مستحکم است و عایق بندی استاندارد مانع نفوذ رطوبت خارجی به داخل می شود.
کانتینر تانکری :
کانتینرهای مخزن یا تانکرها از فولاد قوی یا سایر مواد ضد خوردگی برای حمل و نقل و حفاظت طولانی مدت مواد مایع ساخته شده اند. کانتینر تانکری باید حداقل ۸۰% پر باشد تا از موج خطرناک مایعات در حین عبور جلوگیری شود، اما همچنین نباید بیش از ۹۵% پر باشد وگرنه فضای کافی برای انبساط حرارتی وجود نخواهد داشت.
کانتینر عایق دار :
کانتینر عایق دار همانند نوع یخچالی، یک ظرف عایق یا حرارتی دارای یک کنترل دمای تنظیم شده است که به آنها اجازه می دهد تا دمای بالاتری را تحمل کنند. این نوع مجهز به انطباق الکتریکی (کمپرسور مکانیکی) برای خنک کردن یا گرم کردن هوای داخل کانتینر هستند. کانتینرهای عایق شده معمولاً از یک فلاسک خلاء، شبیه به یک بطری “ترموس” ساخته می شوند. به این ترتیب، آنها برای حمل و نقل طولانی مدت محصولاتی مانند غذاها، داروها، اندام ها، خون، مواد بیولوژیکی و مواد شیمیایی مناسب هستند.
برای اطلاع از قیمت کانتینر و یا خرید کانتینر با کارشناسان کانکس کهن در ارتباط باشید :
www.kohanconex.com
02122466030
09128606030
به اشتراک گذاری